Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Libya'ya asker göndermeyle ilgili 'sonunu düşünen kahraman olmaz' şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube kanalından gündeme ilişkin yaptığı yayında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sert eleştirilerde bulundu.

Oktay'ın Libya'ya asker gönderme tezkeresi ile ilgili 'sonunu düşünen kahraman olmaz' açıklamasına tepki gösteren Özdemir, Oktay'ı "Bir şeye üzüldüm müsteşardan bahsediyorum, 'sonunu düşünen kahraman olmaz' demiş. Üzüldüm şimdi yakışıyor mu? Asker gönderiyoruz 'sonunu düşünen kahraman olamaz' demiş. Kurtlar Vadisi Libya mı çekiyoruz?" şeklindeki cümlelerle eleştirdi.

"KURTLAR VADİSİ LİBYA MI ÇEKİYORUZ KARDEŞİM"

AKP'nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın sarf etti 'sonunu düşünen kahraman olamaz' sözünü düzeltmesi gerektiğini ifade eden Özdemir, tepkisini şöyle sürdürdü:

"Beyefendiyi şahsen tanımıyorum. Sayın Fuat Oktay ben sizi şahsen tanımıyorum ve gıyabınızda da çok iyi şeyler duyuyorum ama inanın yarın bir gün Libya'dan Allah korusun gelen ilk kötü haberde bu önünüze konulacaktır. Uzun yıllar AK Parti'nin önüne koyulacak.
'Sonunu düşünen kahraman olamaz' sözünü bilerek mi söylediniz bilmiyorum ama ben olsam bunu bir an önce düzeltirim çok ağır bir şey çünkü."

"20 YILIN EN BÜYÜK GAFI"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın açıklamasını makamına yakıştıramadığını ve 'sonunu düşünen kahraman olamaz' sözünün yıllar içinde AKP'yi zor duruma düşürebileceğini vurgulayan Özdemir, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Kurtlar Vadisi mi çeviriyoruz ne oluyor yakıştıramadım. Şahsen tanımıyorum ama beyefendiye yakıştıramadım ama o koltuğu da yakıştıramadım.
Öyle büyük bir pot ki muhalefet de bundan haberdar değil. Gerçekten 20 yılın en büyük gafı budur AK Parti adına. 'Sonunu düşünen kahraman olamaz' gafı 10 yıl konuşulur bu AK Parti'yi eleştirirken.
Net bir özürle düzeltilmelidir ve 'özür dilerim bu laf yanlıştı' denmelidir."

Editör: TE Bilisim