Erol Mütercimler’den çok konuşulacak çıkış! 'Ekrem İmamoğlu'na yol kapanmıştır' dedi ve onun ismini verdi

Gündemde kalmak için ilginç çıkışlar yapan ve komplo teorileriyle bilinen Erol Mütercimler, Külliye’ye giden CHP’li yalanıyla ilgili olarak, "Bu saatten sonra Ekrem İmamoğlu'nun hiç şansı kalmamıştır" dedi.

Sürekli, “Kriz kapıda, savaş geliyor, iç savaş çıkacak” söylemleriyle kriz çığırtkanlığı yapan ve her seferinde sözleri havada kalan gazeteci-yazar Erol Mütercimler'den ilginç bir açıklama geldi.

Erol Mütercimler, "Beştepe'ye giden CHP'li' yalanı konusuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, Ekrem İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Mütercimler, "Bu saatten sonra Kemal Bey'in karşısına kimse çıkamaz. Çıkan adamı da 'Erdoğan ile görüştü' diye suçlarlar. Erken seçim, erken alınmış. Öne alınmış, cumhurbaşkanı adayları konusu var. Herkes, kendisi de Ekrem İmamoğlu adaylık için gösteriliyor. İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı yolu kapalıdır. Hiç heveslenmesin, CHP'den cumhurbaşkanlığına olası bir aday olacaksa o kişi Mansur Yavaş'tır. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı'dır. Ama Kemal Bey'in gönlünde yatan kişi Mansur Yavaş değil, Abdullah Gül'dür" dedi.

Editör: TE Bilisim