Mucize Doktor fragman videosu hastanede işlerin iyice karışacağını gösterdi. Ela’nın diğer doktorlarla tanışmasının ardından Ferman ile arasında yoğun bir rekabetin olacak. Ali Vefa ise istemeden ortalığın biraz daha gerilmesine neden olacak. İşte yeni bölümde yaşanacaklar ve diziyle ilgili bilgiler…

MUCİZE DOKTOR 15. BÖLÜM ÖZETİ


Ela’nın hastaneye gelişinin ardından sıra dışı gelişmeler yaşanmaya başlıyor. Ferman’ın “Hastanedeki olaylar ne kadar çok ilginizi çekiyor” sözlerinin ardından “Sizin çekmiyor galiba” diyen Ela ona rakip olduğunu belli edecek. Rekabeti sevdiğini dile getiren Ferman, Ela’dan “O zaman sizinle iyi anlaşacağız” yanıtını alacak.


SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Ferman’ın sırrını öğrenen ve onunla hiç kimseyle yakınlaşmadığı kadar yakınlaşan Ali yeni abisini bulduğunu sanır. Ama Ferman ondan bütün öğrendiklerini kendine saklamasını ister. Gerçeği söylememek Ali için zaten zorlu bir görevdir; bir de üstüne Nazlı ve Adil onu Ferman’la aralarında geçenler hakkında sorguya çekince iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta, vakasını garip bir şekilde kişiselleştiren Demir, kendini tekrar Tanju’nun radarında bulur. Nazlı, Ferman ve Beliz arasında geçenler yüzünden kendini suçlar. Ferman sonunda bütün hikayesini Beliz’le Ali’ye ayrı ayrı anlatır. Ali daha önce hiç tatmadığı acı bir duyguyla tanışır.

Editör: TE Bilisim