Geçtiğimiz ay hastane personeli Ç. A.’nın girişimi vefatıyla sonuçlanırken, yakın zamanda intihara teşebbüs eden hemşire S.A. ise kurtarıldı.

İddialara göre Patnos Devlet Hastanesi’nde Hemşire olarak görev yapan S.A. idarece farklı bir birimde görevlendirildi. Duruma itiraz eden Hemşireye yer değişikliğine maruz kaldı ve bir sürede Ağrı’nın Tutak ilçesinde çalıştırıldı.

Hemşire S.A. durumdan duyduğu rahatsızlığı çevresi ile paylaştı. Mobinge maruz kaldığı düşünülen Hemşire S.A. yaşananların hemşirelik onuruna dokunduğunu ifade ederek yaşadığıbunalım sonrası intihar girişiminde bulundu.

Yüksek dozda ilaç alarak intihar teşebbüsünde bulunan Hemşire S.A. iddialara göre; ölümünden sorumlu olarak yöneticilerinin sorumlu olduğunu yazdığı bir not bıraktı. İntihar girişimi sonrası kurtarılan Hemşire S.A.’nın 1 ay rapor istirahatine ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak:https://www.saglikgorevlileri.com/mobbinge-ugrayan-hemsire-intihar-etti-h8721.html?fbclid=IwAR1OqEZg_P71KDACooY74XRNG9az1fXGO4169Ya4AUY_eyhiNx7RYIGy66w

Editör: TE Bilisim