Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Mardinli Genç ve başarılı doktorlarından Can Ozan Ulusoy, yaşamını kendisi gibi doktor olan Ankara'da görev yapan meslektaşı Bahar Özdemir ile birleştirdi.

MOVA Salonda gerçekleştirilen düğün törenine her iki ailenin yakın dostları, genç çiftin meslektaşları ile mesai arkadaşlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık iki bin davetlinin katılımıyla gerçekleşen muhteşem düğün töreni görkemli geçti.

Kızıltepe vergi dairesinde uzun yıllar görev yapan emekli vergi denetmeni damadın babası Beşir Ulusoy ile damadın kardeşi Avukat Ali Şan Ulusoy tarafından karşılanan davetlilerin salondaki yerlerini almasının ardından başlayan düğün, genç çiftin düğün salonuna gelmesiyle devam etti.

Düğün salonuna el ele tutuşarak gelen Gelin Bahar Özdemir ile Damat Can Ozan Ulusoy çifti, ışık gösterileri ve konfeti yağmuru altında ilk danslarını yaptı. 

Bir ömür boyu sürecek mutluluk dilekleri arasında düğün pastasını birlikte kesen genç çift, birbirlerine pasta ikramında bulunarak birbirlerini tebrik ettiler.

Genç çift, Mutluluklarına ortak olmak üzere düğünde bulunan akrabaları, meslektaşları ve mesai arkadaşlarının oluşturduğu halay halkalarının arasındaki yerlerini alarak doyasıya eğlendi.

Mahalli sanatçıların sahne aldığı ve yöresel müzikler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde gelin damat karşılıklı olarak, Mardin'in milli oyunu olan reyhani ile çifte telli oynadı. Genç çifti, meslektaşları da oyun pistinde yalnız bırakmadı.

Gecenin sonunda mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalara teşekkür eden Damadın Babası Beşir Ulusoy, "Bugün bizim için çok mutlu bir gün idi. Bu mutlu günümüzün heyecanını bizlerle paylaşmak, mutluluğumuza ortak olmak üzere gelen bütün gönül dostlarımıza ne kadar teşekkür edersek azdır. Ailemiz ve genç çiftimiz adına uzak yakın demeden yanlarımızda olan dost ve akrabalarımıza, yanımızda olmak istedikleri halde olamayan herkese bu vesileyle teşekkür ediyor, darısı bütün bekarlarımızın başına diyorum ve genç çiftimize mutluluklar diliyorum." dedi.(Mardin Life)

Editör: TE Bilisim