İstanbul Bağcılar'da bir güzellik merkezinde yanaklarındaki kılları lazer epilasyonla aldırmak isteyen Erdal Yeşilyurt, yapılan işlemden sonra yüzünde üçüncü derece yanıklar oluştuğunu iddia etti. Hastanede tedavisi süren Erdal Yeşilyurt, "Şeker hastası olduğumu söyleyip, ona göre işlem yapılmasını istemiştim. 5 aydır bu haldeyim" dedi. Erdal Yeşilyurt, güzellik merkezi hakkında suç duyurusunda bulunurken merkez yetkilileri, "Bize şeker hastası olduğunu söylemedi" ifadelerini kullandı.

'ÖYLE BİR ACIYDI Kİ DIŞARI ÇIKTIM'

DHA'nın aktardığına göre, Erdal Yeşilyurt, "Yanaklarımda çok kıl vardı. Sadece o kılları aldırmak için Bağcılar'daki kliniğe gittim. Isıyı 5 yerine 26 dereceye ayarlamış. Sanki suratıma kaynak yapıyor. Yüzümün yandığını fark ettim, kolunu tuttum, 'dur yandım yeter' dedim. Ufak bir yanma olduğunu söyledi. Öyle bir acıydı ki dışarı çıkmak için ayağa kalktım. Asansöre bindim, aynaya baktım, yüzümden sarı renkte bir iltihap akıyordu" dedi.  İlk olarak klinik sahibiyle görüştüğünü anlatan Yeşilyurt, bu tarz ufak şeyler olabileceğini söylediğini ifade etti.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yüzünde üçüncü derece yanık oluştuğuna ilişkin rapor verildiğini belirten Yeşilyurt "Şeker hastası olduğumu söyleyip, ona göre işlem yapılmasını istemiştim. 5 aydır bu haldeyim. Tedavi görüyorum, iyileşiyor ama yine nüksediyor. Sürekli iş değiştiriyorum. Bana 'İyileşip iyileşip yüzünü bu hale getiren sensin' diyorlar. Bir insan nasıl bunu kendi suratına yapabilir?" diye konuştu. 

 GÜZELLİK MERKEZİ: 'HASTALIĞIM YOK DEMİŞTİ' 

Erdal Yeşilyurt'un suç duyurusunda bulunduğu güzellik merkezinin yaptığı açıklamada, "Bize geldiğinde herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığını sorduk. Bir hastalığı olmadığını dile getirdi. Bizden 4 ay boyunca hizmet aldı. Daha sonra bu talihsizlik yaşandı. Erdal Yeşilyurt için ilk günden bugüne maddi ve manevi yapılması gereken her şeyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Kendisi şeker hastası olduğunu söylemedi. Normal şartlarda ona göre işlem yapılıyor" ifadelerini kullandı. (Duvar)

Editör: TE Bilisim