Söz konusu derinlemesine saç bakımı olunca modern yaklaşımı, temiz içerikleri ve Peta onayıyla Dr. Savon şüphesiz ki ön plana çıkıyor. Marka, saç derisinden yıpranmış saç uçlarına kadar tüm saç problemlerine kişiselleştirilmiş formüllerle cevap veriyor. Bu sayede de kullanıcıda sarsılmayacak bir güven profiline sahip. Hâl böyle olunca tercihimiz, saçlarımızın hassas teraziye bağlı olan sağlığını Dr. Savon’un emin ellerine bırakmak oluyor.

Saçta var olan birbirinden farklı değişkenler arasındaki dengeyi sağlayabilmek oldukça önemlidir. Terazinin bir yanı diğerine baskın geldiğinde hepimizin mustarip olabileceği saç problemleri yaşanır. Bunlardan en sık karşılaşılanı ise saçların kuruması ya da eskisi kadar canlı olmayışıdır. Saç kuruluğunun ana nedeni saçın nem oranında meydana gelen değişimdir. Mevsim geçişlerinde, uzun süreli ısıya veya kimyasala maruz kaldığında, yapısal olarak ya da yeterli derecede su tüketimi gerçekleştirilemediğinde saçlarımız kuruma eğilimi gösterir. Bu durumda da saçlarımızı yeniden yapılandırmak bir hayli özen ister. Saçımızın eksikliklerini analiz edip doğru bir yaklaşımla saç hedefine ilerlememiz gerekir. Dr. Savon Saç Bakım Yağı hedefe giden yolda besleyici yapısıyla size en etkili çözümü sunmayı amaçlar. Şimdi dilerseniz eşsiz formülüyle kuru saç mücadelesinde öne çıkan Dr. Savon Saç Bakım Yağı hakkında daha fazla bilgi edinelim.

Dr. Savon ile yeniden canlı saçlara kavuşun

Saç hedeflerimize giden yoldaki ilk adım sağlığını yitiren saçlarımızı iyileştirmek. Güçlü ve canlı saçlara sahip olmak için öncelikle saç temelimizin sağlam olması gerekiyor. Bu noktada Dr. Savon Saç Bakım Yağı sağladığı çifte fayda ile diğer bakım yağlarından ayrışıyor. Dr. Savon Saç Bakım Yağı, besleyici yapısıyla saç derisine uygulandığında saç kökünü besleyip güçlendiriyor. Saç uçlarına uygulandığında ise saçı ince bir film gibi kaplayarak nem kaybı yaşanmasını önlüyor. Peki kuruyan saçlarımızı canlandırmak için Dr. Savon Saç Bakım Yağı’nı nasıl uygulamalıyız?

Saç kuruluğu ile savaşmak zaman ve düzen ister. Bu süreçte şampuandan gün içi bakım ürünlerine kadar her şeyin saçımızı bu amaçla desteklemesi gerekir. Rutinlerimizde farklı ürünler kullanmak süreci uzatabileceği gibi nem kaybının şiddetini de artırabilir. Bu sebeple size özel kişiselleştirilmiş formüllerle hazırlanan Dr. Savon Şampuan’ı ve Saç Kremi’ni rutininize dâhil etmenizi öneririz. Saçınızın ihtiyacı olan besinler Dr. Savon Saç Bakım Yağı tarafından fazlasıyla karşılanırken şampuan ve saç kremi iyileşmeyi destekleyecek ve etkiyi artıracaktır.

Gelelim oldukça basit olan uygulamasına: Dr. Savon Saç Bakım Yağı’nı banyodan sonra nemini almış saçlarınıza 4-5 damla olacak şekilde uygulamanız yeterli. Gün içerisinde saçınızın parlaklığını yitirdiğini düşündüğünüzde ya da saçınıza işlem yapmanız gerektiğinde yeniden bakım yağını kullanabilirsiniz. Isıya dayanıklı yapısı sayesinde işlem esnasında saçınızı koruyacak ve daha fazla nem kaybı yaşamanızın önüne geçecektir. Bunların yanı sıra çifte fayda sunan Dr. Savon Saç Bakım Yağı’nı saç diplerinizi güçlendirmek amacıyla da kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken saç derinize yağı uyguladıktan birkaç dakika sonra durulamanızdır. Bu sayede saç deriniz gün içerisinde güçlenmeye devam eder. Çok yönlü kullanımı ve benzersiz formülüyle Dr. Savon Saç Bakım Yağı, saçlarınızda yağlanma yapmadan nem oranının artmasını ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar.

Seyahatlerdeki en büyük yardımcınız: Dr. Savon

Bakım rutinleriniz seyahat ederken sekteye uğramasın! Saç hedeflerinize giden yoldaki en önemli unsur bakım rutinlerinizdir. Var olan düzen değiştiğinde saçlarınıza ekstra özen göstermeniz gerekir. Saçınızın ihtiyacı olan tüm vitaminleri ve yağları aldığından, birden değişen hava koşullarına karşı korunduğundan emin olmalısınız.

Işıldayan saçlarınızın kahramanı Dr. Savon Saç Bakım Yağı bu kez de sizi seyahatlerde kurtaracaktır! Yoğun besleyici yapısıyla saçınızın ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılarken değişen hava şartlarına uyum sağlamasına da yardımcı olacaktır. Küçük şişesi ile taşıma kolaylığı sağlayan Dr. Savon Saç Bakım Yağı’nı tatillerde yanınızdan eksik etmemenizi öneririz.

Deniz, kum, güneş: Dr. Savon ile plajda bakımlı saçlar

Hazır seyahatlerden bahsetmişken denizin ve güneşin saçlarınız üzerindeki etkilerine değinmeden edemedik. Tatillerle beraber bol bol denize, havuza giriyor, güneşin altında saatler geçiriyoruz. Peki güneşin cildimiz üzerindeki etkilerini bilip bunun adına önlemler alıyorken aynısını saçlarımız için neden yapmıyoruz?

Bildiğiniz üzere güneş cildimiz için zararlı olabilen UV ışınları yayar. Gözden kaçan nokta ise ışınların saçlarımıza da zarar vermesidir. Saçımızın nem dengesini değiştiren ışınlar, protein yapısının bozulmasına, saç tellerinin yapısının incelmesine ve saçın parlaklığını kaybetmesine neden olur. Bununla beraber tuzlu oluşuyla aslında faydalı olan deniz suyu ise saçtaki nem oranının azalmasına yol açar. Tabii tuzdan sertleşen ve karışan saçların yıpranması ve kırılması da cabası. Bunlara karşı alınabilecek önlem ise oldukça basit! Dr. Savon Saç Bakım Yağı ile saçlarınızı ince bir tabakayla koruma altına alabilirsiniz. Bakım yağı zengin yapısıyla saçlarınızı derinlemesine beslerken, zararlı ışınların ve deniz tuzunun neden olacağı sorunların da önüne geçer. Deniz veya havuz sonrası sertleşen saçlarınızı yumuşatır. Böylelikle taramada kolaylık sağlarken kırılma ve yıpranmalara engel olur.

Saç hedeflerinize ulaşmada sizi destekleyen Dr. Savon ailesi, temiz içerikleri ve size özel ürünleriyle her anınızda sizi en güzel ışıltıya kavuşturur. Bakım ürünlerini modern bir yaklaşımla sizlerle buluşturan Dr. Savon, Saç Bakım Yağı ile bu yaz en büyük kurtarıcınız olmaya aday.

Editör: TE Bilisim