Kastamonu MHP İl Başkanı Yüksel Aydın yaptıgı konuşmada;

ifadelerine yer verdi.

Kastamonu MHP İl Başkanı Yüksel Aydın'nın konuşmasının ardından açıklama yapan AKP Kastamonu İl Başkanı Ünlü, MHP İl Başkanı Yüksel Aydın'ın eleştirilerini cevaplarken ise şunları söyledi:"Özellikle devlet hastanemizle ilgili gereksiz yere yalan yanlış açıklamalarda bulundular. Devlet Hastanemiz içerisinde yer alan asansör yapılan bir inşaat alanını halkın ve hastane çalışanlarının girmesine müsaade edilmeyen, kullanılmayan bir alanın sanki hastane içinde sürekli kullanılan bir alan gibi göstererek oradan bir fotoğrafı alarak, sanki hastanenin her yeri böyleymiş gibi göstermek doğru bir siyaset anlayışı değil.
Büyük gayretlerle yapılan Devlet Hastanemiz halkımızın hizmetine sunuldu, bu güzel hastanemizle ilgili haksız ve yersiz olarak karalama siyaseti yapmayı da hiçbir şekilde doğru bulmuyorum. Her zaman olduğu gibi sorunları anlamadan, bilmeden işine geldiği gibi davranmaya devam eden MHP İl Başkanı Yüksel Aydın devam ediyor. Kendi kişisel işleri için hastanemizde çalışan insanları, kurum yöneticilerini, kurumu karalamaya kalkması hem tüm kurum çalışanlarına haksızlık hem de halkımıza karşı haksızlıktır. Çünkü hastane, tüm Kastamonu halkımızın hastanesidir, tüm halkımıza hizmet etmektedir, hepimizin hastanede, hastane çalışanlarına ihtiyacımız vardır. Bu vesileyle de tüm sağlık çalışanlarına aynı zamanda hastanede çalışan sağlık personeline de çalışmalarından dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum." dedi.

MHP Kastamonu İl Başkanlığının İl Divan Toplantısında konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın   “Devletimiz çok güzel bir tesis yapmış. Fakat orası iyi yönetilmiyor, orada bir şeyler oluyor. Orada neler olduğunu, orada çalışanlar biliyor. Benim hastaneyle kişisel hiçbir problemim yok. Dün sağlık raporu almak için Karabük’e gittim. Yemin ederim, Kastamonu’nun yarısı Karabük’te. Çünkü buradan sonuç alamıyorlar, Kastamonu’da gezer gibi gezdim. Yarın bir çıkın gidin. Yazık değil mi Kastamonuluya? Kastamonu insanının yarısı tedavi olmak için Karabük’te, ben tesadüfen gördüm” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim