Bartın Ağız Diş Sağlığı Merkezinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Arzu Özkaya usulsüzlük iddiaları nedeniyle başlatılan soruşturma sonucunda görevden uzaklaştırılmıştı.

Bartın Ağız Diş Sağlığı Merkezinde yaşananların siyasi bir boyut taşıdığını söyleyen CHP İl Başkanı Selim Karakaş konuyla ilgili sağlık müdürlüğünün kamuoyunu aydınlatması gerektiğini ifade etti.

CHP İl Başkanı Karakaş, görevden uzaklaştırılan Ağız Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Arzu Özkaya’nın irtikap suçu işlemesine karşın müdürlük görevinden alınıp hastanedeki hemşirelik görevine devam ettirilmesinin de yanlış olduğunu savundu.

Özkaya’nın görev yapığı Ağız Diş Sağlığı Merkezinde kamera kayıtlarının sildirildiği, bazı bilgisayarların hard disklerinin söküldüğünü de sözlerine ekleyen Karakaş söz konusu soruşturmanın savcılık boyutunda devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak:https://www.abamedya.com/haberler/karakas-dis-hastanesinde-yasananlar-hakkinda-konustu.1549?fbclid=IwAR30RDHtghAcJlhAM6xZOBeQq-lyWJpsLTU7myxt7lesuVDXe7Ya1xn0DZ8

Editör: TE Bilisim