Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ’a Düzce Valiliği konferans salonunda veda programı düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin YILMAZ’ın veda konuşmasından sonra, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Uz.Dr. Hümeyra BAYRAM AKCAN tarafından kendisine çiçek takdim edildi.

Veda Programına Müdürlük ve bağlı birimlerinde görev yapan İdari personel  ile Müdürlük çalışanları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, yaptığı konuşmada; “Göreve başladığım ilk günden itibaren mesai arkadaşlarım ile ilimizde sağlık hizmetinin kesintisiz bir şekilde verilebilmesi için gecemizi gündüzümüze kattık. Vatandaşımızın hak ettiği kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetini alabilmesi için var gücümüzle çalıştık. Kamu malının etkin ve verimli kullanılması için vicdani ve hukuki hiçbir kuralı göz ardı etmedik. Bu minvalde gönül rahatlığıyla vatandaşın hakkını vatandaşımıza teslim ettik.

Vatandaşlarımızın; ilimizde sağlık alanında sunulan hizmet kalitesinin ve bu süreçte kat edilen mesafenin en yakın şahitleri olduklarını biliyorum ve elde edilen her bir başarının gönüllere hitap etmesinin vermiş olduğu memnuniyet ve gururla görev süremin sonuna geldiğimi belirterek, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Son olarak yaklaşık 4 yıldır sağlık hizmetinin kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sunumunu sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, 1975 yılında Düzce'de doğdu. 1986-1993 yılında Antalya İmam Hatip Lisesinden, 2000 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup Düzce'de göreve başlamıştır. 2011-2012 Bozüyük Devlet Hastanesi - Bilecik Satınalmadan Sorumlu Başhekim Yardımcılığı, 2012-2012 Bozüyük İlçe Sağlık Müdürü aynı zamanda Başhekim Yardımcılığı görevinde bulundu. 2012-2013 Kamu Hastaneleri Kurumu Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, 2013-2017 Bilecik İl Sağlık Müdürü, 2017 Balıkesir İl Sağlık Müdürü, 2017-01-12-2018 yılları arası Balıkesir İli Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak görev almıştır.

04/12/2018 tarihinden itibaren de Düzce İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan YILMAZ evli ve 2 çocuk babasıdır

Editör: TE Bilisim