İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Beyin Cerrahi Servisi'nde görevli hemşire Fatma Çambel (28), kıskançlık nedeniyle nişanlısıyla tartıştıktan sonra hayatına son verdi. Son zamanlarda sık sık kavga eden Çambel ve nişanlısı, geçtiğimiz gün bir kez daha aldatma iddiası üzerine kavga etti.

Nişanlısının kendisini aldattığını iddia eden genç hemşire Fatma Çambel, tartışma sonrası gözyaşları içinde evine döndü. Bir süre sonra Çambel'in arkadaşları ve yakınları kendisinden haber alamayınca genç kadının evine çilingir yardımı ile girdiler. Koluna ilaç enjekte etmiş halde bulunan genç hemşireyi hareketsiz gören yakınları durumu hemen polise ve 112'ye haber verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre, hbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Çambel'in yaşamını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatılırken, Çambel'in damarına yüksek miktarda ilaç enjekte ederek yaşamına son verdiği öne sürüldü. (Son Mühür)

Editör: TE Bilisim