Gaziantep Üniversitesi ‘ne (GAÜN) bağlı Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen bir doktor, hasta tarafından darp edildi. Yaşanan olay sonrası Acil Servisin Yeşil Alanı geçici bir süreliğine kapatıldı.

Sağlıkta şiddet olaylarının sonu gelmiyor. Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen bir doktor, hasta tarafından darp edildi. İddiaya göre, 2 Ağustos gecesi 23.30 civarında Gaziantep Üniversitesi acil yeşil alanda görev yapan bir doktor, ayaktan gelen hastaya sonuçlar çıkana kadar bekleme salonunda bekleyebilirsiniz dedikten sonra hasta tarafından darp edildi, ölümle tehdit edildi.

ACİL SERVİS, GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Yaşanan olayı sosyal medya hesabı üzerinden anlatan bir doktor şu ifadelere yer verdi:

‘’ Bu gece 23.30 civarında Gaziantep Üniversitesi acil yeşil alanda doktor bir arkadaş ayaktan gelen hastaya sonuçlar çıkana kadar bekleme salonunda bekleyebilirsiniz dedikten sonra hasta doktora küfür edip yumruk attı ve öldürmekle tehdit etti. İşin daha vahimi bu olayı gören birkaç hasta ve yakını alkışlayıp eline sağlık deyip magandayı tebrik ettiler olay daha fazla büyümesin diye yeşil alan geçici olarak kapatıldı bunun üzerine maganda ruhlu birkaç ayı içerdekileri linç etmeye çalıştılar.’’

Yaşanan olay, sağlıkta şiddetin geldiği boyutu gözler önüne serdi.(Gaziantep Pusula)

Editör: TE Bilisim