Salihli Devlet Hastanesi önünde sendika üyeleri ile birlikte açıklama yapan Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz "Devlet Hastanesi'nde neler oluyor?, hastaneyi kimler yönetiyor" diye sordu.

“Narkotik ilaçlarda usulsüzlük var”

“Salihli Devlet Hastanesi’nde bıçak kemiğe dayandı. Son zamanlarda üyelerimize sistematik olarak soruşturmalar açılıp, cezalar yazılmaktadır. Biz Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi olarak bunu kabul etmiyoruz. Salihli Devlet Hastanesi’nde, üyelerimize sendika değişikliklerinden dolayı baskılar yapılmaktadır. Salihli Devlet Hastanesi’nde ya yönetici olacaksınız, ya işinizi yapacaksınız, yada sendikacı olacaksınız. Biz bunu kesinlikle ve kesinlikle kabul etmiyoruz. Biz bu işin nereden kaynaklandığını da biliyoruz. Çünkü son dönemlerde üyelerimiz tarafından Salihli Devlet Hastanesi’ndeki narkotik ilaçlarda usulsüzlükler olduğu tespit edilip, şikayetlerde bulundular. Bundan dolayı bizim üyelerimizin üzerinde bu gibi soruşturmalar açılmaktadır. Bu işin ucu kime dayanırsa dayansın, nereye giderse gitsin, altında kimler kalırsa kalsın, bu işin peşini bırakmayacağız. Herkes görevini bilecek, kimse kusura bakmasın. Bu konuda adli ve idari mercilere göreve davet ediyorum. Çünkü burada büyük usulsüzlük var” dedi.

Akagündüz sözlerine şöyle tamamladı “Şunu hiçbir zaman unutmasınlar Salihli Devlet Hastanesi’ndeki Türk Sağlık Sen üyelerimiz sahipsiz değildir. Biz her zaman yanlarındayız”
Salihli Devlet Hastanesi önündeki basın açıklamasına Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz, Türk Sağlık Sen Salihli Temsilcisi Mehmet Ali Duru ile sendika üyeleri katıldı.(Manisa Kulis Haber)

Editör: TE Bilisim