33 yıl önce Rize'de  göreve başlayan ve 3 yıldır Çeşmede görev yapan Başhekim Birol, sosyal medya sayfasındaki açıklamasında şöyle dedi;

Yıllar boyunca Türkiye 'nin değişik coğrafyalarında görev yaptığım Sağlık Kurumlarındaki tüm çalışma arkadaşlarıma ve özellikle son 3 yıldır görev yaptığım Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ndeki tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Ayrıca başta İzmir İl Sağlık Müdürümüz M. Burak Öztop olmak üzere tüm İl Sağlık Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarına; Çeşme Kaymakamımız Hacı M. Kara ve tüm Çeşme mülki amirlerine verdikleri destek ve özverileri için teşekkürü bir borç bilirim.
Yine Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çizgenakat ve tüm gönüllülere yaptıkları destekler için teşekkür ederim."

OP. DR. ATIL BİROL

1963 Milas doğumlu olup evli ve bir çocuk babasıdır. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1986 mezunu olup uzmanlığını İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde 1990 yılında tamamlamıştır.
Daha önce çeşitli hastanelerde Başhekim, Başhekim yardımcılığı ve uzman hekimlik görevlerini yürütmüş, 2017 yılının Şubat ayından itibaren Hastanemiz Başhekimlik görevini sürdürmektedir.

Editör: TE Bilisim