Konya'nın Kadınhanı ilçesindeki bir eğlence merkezinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Hastaneye yaralı olarak getirilen Şakir Öcal'ın, kavgada vurduğu Keramettin Turhan'ın oğlu Nurettin Turhan tarafından burada öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay, saat 04.30 sıralarında ilçeye bağlı İstiklal Mahallesi Konya Caddesi üzerinde yaşandı. Bir eğlence merkezinde iki grup arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma eğlence merkezinin dışına da taşınca taraflar birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ateş açtı.

Açılan ateş sonucu 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar yakınları tarafından Kadınhanı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Şakir Öcal, Keramettin Turhan ve Musa Akdoğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Fazlı Şafak, Şakir Çetin ve K.Y. ise bacak ve kol bölgelerinden vurularak hafif şekilde yaralandı. Yaralı 3 kişi ile birlikte olaya karıştığı belirtilen Nurettin Turhan gözaltına alındı. Yürütülen soruşturma kapsamında olayda kullanılan 2 tabanca ve 1 pompalı tüfekte ele geçirildi.(Sabah)

Editör: TE Bilisim