Gebze Fatih Devlet Hastanesine tedavi olmak için giden Gebzeli vatandaşlar,  hizmete açılmayan otopark yüzünden hem park yeri aramaktan hem de yol üzerine araçlarını park ettikleri için ceza yemekten şikâyetçi.

Fatih Devlet Hastanesine randevu için gelen Gebzeli vatandaşlar, büyük sıkıntı yaşıyor. Hastanenin açılmasına karşın otoparkın bir türlü tamamlanmaması ve hizmete açılmaması nedeniyle hastanenin çevresindeki yol üzerine araç park eden vatandaşlar her gün para cezası yiyor. Çevrede araç park edecek hiçbir yer olmadığından yakınan vatandaşlar, “Aracımızı nereye park edelim? Hastane tamamlandı, hizmete açıldı, ancak otopark sorunu ne zaman çözülecek, ne zaman rahat edeceğiz bilmiyoruz. Hastaneye aracımızla gelip çile çekiyoruz. Bu sorun kısa zamanda çözülmeli, büyük dert yaşıyoruz, yetkililer bu sıkıntıyı çözmeli” yorumunu yaptılar.

HEM SIKINTI HEM PARA

Uzun zamandır hizmete açılmayan, bu anlamda herhangi bir açıklama da yapılmayan Fatih Devlet Hastanesindeki otopark problemi Gebzelilere hem sıkıntı çektirirken hem de çevreye bıraktıkları araçlar nedeniyle para cezasına çarptırılmalarına neden oluyor. 

Editör: TE Bilisim