500 Yataklı Devlet Hastanesi olarak bilinen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen olayda, koronavirüs tedavisi gören hastaların yattığı servise giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, hasta ve hasta yakınlarına ait 5 adet cep telefonunu çaldı.

Cep telefonlarının çalındığını fark eden vatandaşlar hastane yönetimi ile polis ekiplerine haber verdi. Hastaneye giden polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HASTANE YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Bazı yayın organlarında yer alan ‘’Hastanede Güvenlik Zafiyeti Nedeniyle 5 Adet Cep Telefonu Çalındı’’ başlıklı çıkan haberler ile ilgili açıklama ihtiyacı duyulmuştur. Olayda 2 adet cep telefonu çalındığı güvenlik görevlilerimize bildirilmiştir. Şikâyet üzerine güvenlik kameraları incelenmiş olup görüntülerde tespit edilen suç unsurları adli mercilere teslim edilmiştir. Olayla ilgili Hastanemiz tarafından soruşturma başlatılmış olup, Kamuoyunun bilgisine arz olunur.” denildi.

CNNURFA

Editör: TE Bilisim