Şanlıurfa’da, artan sıcaklıklar ve salgın nedeniyle hastane acilleri yoğun. Yaşanan bu yoğunluktan dolayı hem hastalar hem de doktorlar gergin.
Son günlerde çocuklar arasında yaşanan salgın nedeniyle, hastanelerin çocuk acil kısımlarında yoğunluk olması dikkat çekiyor. Fazla mesai yapmak ve günlük bakılması gerekenden daha çok hastaya bakmak zorunda kalan tabipler da bu durumdan şikâyetçi. Bu nedenle neredeyse her gün tartışmalar ve gerginlikler yaşanıyor. Kimi vakit hasta-hasta arasında kimi vakitte hasta-doktor arasında çıkan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Bir hasta yakını tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (Eyyübiye) çekildiği iddia edilen imajlarda, bayan doktor ve hasta arasında çıkan tartışma nedeniyle gergin dakikalar yaşandığı görüldü. Doktor ve hasta arasında yaşanan hararetli tartışma toplumsal medyada gündeme oturdu.

Yaşanılan gergin anları imgeye kaydederek, toplumsal medyada paylaşan bir kişi, “Medeniyet bu değildir… Yer: Şanlıurfa Eyyübiye” diyerek duruma tepki gösterdi.

Kaynak:Urfadan Haberler

Editör: TE Bilisim