Nevşehir'i diğer iller ile hiç kıyaslıyor musunuz? Sadece siyasette değil,  ekonomide , tarımda,  medyada,  bürokrasi de kısacası her alanda neden hiç sorgulamıyoruz.

Gerçi sizlerde haklısınız kentte sorgulayan olunca da iyi bakmıyorlar. Hele doğruları söylüyorsanız hiç ama hiç kabul etmiyorlar. Malumunuz gazeteci olunca da bu işler bizim üzerimizde yük çiftçi tarım üretecek,  sanayici sanayi ürünleri üretecek biz gazeteciler de onların ürettiğiyle geçinip onlar adına kamuoyunun sesi olacağız. Tabi bu benim şahsi düşüncem... 

Bu gün whatshaap durumuma acaba diyorum 23 Nisanda kamu kurumlarında koltuğa oturan gençecik pırıl pırıl vicdan sahibi çocuklarımız mı yönetse diye bir paylaşımda bulundum.

Şimdi diyeceksiniz hangi kurumlar hepsi diyebilirim ama ben önce bir kaç kurumunda bahsedeyim isterseniz. 

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği makamına 23 Nisanda temsili de olsa oturan gelecek neslimiz o kurumu yönetse daha iyi yönetir. İnanın öyle olur en azından sağlık çalışanlarının fazla mesailerini , döner sermayelerini daha sağlıklı hesaplardı. En azından ben bilirim demezdi. Gerçi şuan ki Başhekim Macit Yalçın'ın evdeki hesabı çarşıya uydurmamasını şimdi ki 23 Nisandaki 1 günlük temsili makama oturan çocuğumuz yapsa her halde görevden alırdı yada soruşturma açardı Nevşehir İdari Mülkî amiri Vali İnci Sezer Becel..

Can Taşkın* CT Haber

Editör: TE Bilisim