Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle ile eşi Dr. İnci Karagülle koronavirüse yakalandı. Testleri pozitif çıkan Karagülle çifti karantinaya alındı. Başhekim Mustafa Karagülle ile eşi İnci Karagülle'nin durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Hastanede yatarak tedavi göreceğini söyleyen Başhekim Karagülle, virüsten ve hastalıktan korunmanın en güçlü yönteminin tedbirlere uymaktan geçtiğini belirterek "Bugün yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmış olup tedavim Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde yatarak devam edecektir. Virüsten ve hastalıktan korunmanın en güçlü yöntemin tedbirlere uymak olduğunu unutmayalım. Dostlarımdan tek dileğim dua ve tedbirlere uymaktır. Lütfen maske, mesafe kuralına riayet edelim. Zorunlu olmadıkça izole yaşamaya çalışalım. Toplu organizasyonlardan kaçınalım. Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım. Karşılıklı çay içmeyi, neşeli yemekler yemeyi hastalığın sonunu gördüğümüzü günlere bırakalım. Sevdiklerimizi üzmek ya da üzülmek istemiyorsak kurallara maksimum uyum gösterelim. Güzel günlere kadar tüm güzellikleri kendi içimizde yaşayalım. Tüm sevdiklerimizle kucaklaşacağımız günlere kadar sevdiklerimizden uzak duralım ki sevdiklerimiz bizimle kalsın. Güzel ve güneşli günler yakın. Bu hastalığa karşı en güçlü korunma yönteminin tedbirlere uymak olduğunu unutmayalım” dedi.

Öte yandan Eskişehir İl Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Mamur'un da koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve tedavisine başlandığı öğrenildi. 

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde de İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ile Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici de koronavirüse yakalanmıştı. Müdür Bilge'nin tedavisinin hastanede sürdüğü bildirildi. 

Editör: TE Bilisim