"Gaziantep'te, Mehmet Ali Ü. (39), boşandığı ve yeniden barışmak istediği eski eşi Emine T.'nin temizlik görevlisi olarak çalıştığı özel hastaneye gitti. "

Eski eşinin barışma isteğini reddetmesi üzerine ateş açtığı pompalı tüfeği boğazına dayayarak intihar edeceğini söyleyen Mehmet Ali Ü., polis ekipleri tarafından ikna edildi.

Olay, öğleden sonra Mücahitler Mahallesi'nde bulunan bir özel hastanede meydana geldi. Eşi ile bir süre önce boşanan Mehmet Ali Ü., yaptırdığı gül buketi ile barışmak için özel bir hastanede temizlik personeli olarak çalışan eski eşi Emine T.'nin yanına gitti. Eski eşi tarafından reddedilen Mehmet Ali Ü., bunun üzerine otomobilinden aldığı pompalı tüfekle hastane önünde havaya rastgele ateş açtı. Mehmet Ali Ü., daha sonra tüfeği boğazına dayayarak intihar edeceğini söyledi. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine, aralarında özel harekatçıların da olduğu çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevrede geniş önlem alan polisler Mehmet Ali Ü.'yü 1 saatlik çabanın ardından ikna etti.

Eşi tarafından barışma isteği kabul edilmeyen Mehmet Ali Ü., gözaltına alındığı sırada kameramanlara, "Eşimi ölesiye çok seviyorum. Gelmezse yine yaparım" dedi.

Mehmet Ali Ü., intihara kalkıştığı tüfek ve eski eşi için yaptırdığı çiçek buketi ile birlikte ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Memo haber

Editör: TE Bilisim