12 Mayıs Survivor 2020'de şoke eden bir ayrılık yaşandı. Ersin Korkut, futbol maçında yaşamış olduğu sakatlık sebebiyle, Survivor 2020'ye veda etti. Dün akşam adaya veda eden Ersin Korkut, köpeği Mess'in öldüğünü öğrendi mi? Ersin Korkut'a ne olmuştu?
TV8'in sevilen programlarından biri olan Survivor 2020 bu haftada şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz günlerde oynanan futbol maçında sakatlanan Ersin Korkut'un, sakatlığının ilerlemesi sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceği ifade edildi. Sakatlığı yüzünden elenen Ersin Korkut'un adadan ayrıldıktan sonraki ilk görüntüsü ortaya çıktı.

KÖPEĞİMİ ÇOK ÖZLEDİM

Dizindeki sakatlığı sebebiyle Survivor 2020'ye veda eden Ersin Korkut, dün akşam eleneceğinin açıklanmasının ardından söylediği sözler tüm Türkiye'yi üzmüştü. Geçtiğimiz günlerde Ersin Korkut'un köpeği Mess ölmüş, tüm sosyal medya bu olayı konuşmuştu. Dün adaya veda edeceği belli olan Ersin, "Köpeğimi çok özledim. İlk önce köpeğimi sonra sonra ailemi göreceğim" açıklamasını yapmıştı.

KAMERAYA BAKAMADI

Survivor 2020'den elenen Ersin Korkut'un adadan ayrıldıktan sonraki ilk görüntüsü ortaya çıktı. Video çekip, çok üzgün olduğunu dile getiren Korkut, çektirdiği video sırasında kameraya bakamaması ve ağlaması dikkat çekti. Videoda oldukça üzgün görünen ve ağlayan Ersin, "Kimi kırdıysam özür dilerim" dedi.


KÖPEĞİ MESS'İN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ Mİ?

Ersin'in çekmiş olduğu videodaki hali, köpeği Mess'in öldüğünü öğrendi mi? sorusunun sorulmasına sebep oldu. Konuşmasında, "Bugün saçma bir duygu seli yaşıyorum" açıklamasını yapan Ersin, sosyal medya hesabından Mess ile olan bir fotoğrafını paylaşması köpeğinin öldüğünü öğrendiğini ortaya koydu. Ersin yapmış olduğu paylaşımda "Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız" açıklamasını yaptı.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK GELDİ

Dün akşam Ersin Korkut'un elenmesinin ardından sosyal medyadan büyük destek geldi. Binlerce kişi, sosyal medya hesaplarından Ersin Korkut'u desteklediğini ifade eden paylaşımlar yapıldı. Korkut'a fanlarının dışında Yılmaz Erdoğan, Alişan ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerden destek yağdı.

Editör: TE Bilisim