Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Hastanesi nöbet değişimine hazırlanıyor.

Sağlık Bakanlığı ile Giresun Üniversitesi arasında 2016 yılında imzalanan afiliasyon protokolünün sonlandırılmasıyla birlikte Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Hastanesi'nin artık devlet hastanesi olarak hizmet vereceği açıklanmıştı.

Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Devlet Hastanesi'nin ayrı ayrı hizmet vereceğinin 1 Eylül tarihi itibarıyla resmileşmesi sonrasında yönetim kadrolarında da değişime gidileceği gündeme düştü.

Giresun Time'ın edindiği  kulis bilgilerine göre, şimdilerde boş olan Giresun Devlet Hastanesi Başhekimliğine büyük olasılıkla halen görevini sürdüren Konyalı Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz'in atanacağı ileri sürüldü.

Aynı şekilde, halihazırda Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev ifa eden Metin Toraman ile yeniden sözleşme imzalanmayacağı ve yerine ise memur statüsünde çalışan İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Bulancaklı Önder Yümsel'in getirileceği sağlık camiasında yüksek sesle konuşuluyor .

Editör: TE Bilisim