Kanal D Ana Haber Bülteni sunucusu Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklamıştı. Aydın'ın istifasının ardından yeni adresinin belli olduğu iddia edildi.

Kanal D Ana Haber Bülteni sunucusu Buket Aydın’ın istifasının ardından yeni adresi ile ilgili iddialar ortaya çıkmaya başladı. “Yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda” diyerek Kanal D’den istifa eden Buket Aydın’ın Türkiye’de medya yatırımı yapacak Belçikalı bir grupla anlaştığı iddia edildi.

Medyaradar’ın haberine göre Belçikalı bir grup, Türkiye’de medya yatırımı yapacak ve grubun başına da Buket Aydın’ı getirecek. Aydın, geçen 9 Mayıs’ta istifa ettiğini duyurdu.

Aydın Kanal D'deki istifasına gerekçe olarak ise iş temposu ve yoğunluğu gösterdi.

Bir açıklama yapan Aydın, “Son iki yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara rağmen, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdi. Evet, hayat çok kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz. Durup, dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Aydın, Ahmet Hakan’ın Kanal D Ana Haber bülteninden çekilmesinin ardından Mayıs 2018’de bu koltuğa oturmuştu.

Editör: TE Bilisim