Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan TEKİN, Erzincan’a İl Sağlık Müdürü olarak atanması münasebetiyle İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarıyla vedalaştı. Dr CihanTekin için vedalaşma metni yayınladı.
 

Peygamberler ve Sahabeler Şehri Diyarbakır’lı Aziz Hemşehrilerim,

Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin KOCA’nın teveccühü ile Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü görevimden Erzincan İl Sağlık Müdürü olarak atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

2019 yılı Aralık ayında İl Sağlık Müdürü olarak başladığım görevimde, arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamların hizmet ve icra makamları olduğunu çalışmalarımızla göstermenin gayreti içerisinde olduk.

Pandemi döneminde Diyarbakır’da, yatarak tedavi olan hastalarımıza kaliteli hizmet sunduk, pandemi danışma hattımızla, filyasyon ve acil sağlık hizmetleri ekiplerimizle her zaman vatandaşlarımızın yanında olarak, 7 gün 24 saat hizmet sunduk.

Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlarda hizmet almalarını sağlamak için gerek planlama aşamasında olan gerekse yapımı devam eden ve gerekse de yapımı tamamlanarak hizmet sunmaya başlayan projelerimizle geleceğimize yatırım yaptık.

“Halka hizmet Hakka Hizmettir” düsturuyla çıktığımız bu yolda bize gönüllerini açan gerek personelimize gerekse Diyarbakır’ın güzel insanlarına şükranlarımı iletiyorum. Diyarbakırda görev sürem içinde her daim desteklerini gördüğüm başta Sayın Valim Ali İhsan SU olmak üzere Tarım eski Bakanımız Diyarbakır Millet Vekilimiz Sayın Mehdi EKER’e , Diyarbakır Vekillerimiz Sayın Ebubekir BAL ve Sayın Oya ERONAT’a teşekkür ederim . Allah’a emanet olun .

Editör: TE Bilisim