Hüseyin Emre Dağdeviren 24 yıl önce Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlerini dünyaya açmıştı. Doğumundan tam 24 yıl sonra tekrar hastanesine döndü. Ama bu defa insanların hastalıklarına çare bulmak, onlara faydalı olabilmek için. Hüseyin Emre Dağdeviren 24 yıl sonra Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'e pratisyen hekim olarak döndü.

Giyilebilir kalp pilini icat eden ünlü bilim insanı Canan Dağdeviren'in kardeşi olan Hüseyin Emre Dağdeviren 24 yıl önce Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlerini dünyaya açmıştı. Çok çalıştı, çabaladı ve hayalindeki üniversiteyi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni, kazandı ve başarıyla tamamladı. Ardından pratisyen hekim olarak ataması yapıldı. Yapılan atama sonucu dünyaya geldiği Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde pratisyen hekim olarak göreve başladı. Hüseyin Emre Dağdeviren şu günlerde çifte mutluluk yaşıyor. Zira hem hayalindeki mesleği icra etmeye başladı hem de ilk görev yeri olarak doğduğu hastanede göreve başladı. Böylece görev yeri evine ve ailesine de yakın. Herkese nasip olmayacak bir mutluluk…

Hüseyin Emre Dağdeviren konuyla ilgili olarak: “24 yıl önce benim doğumuma giren ebe ve hemşireler emekli olmuş Kocaeli’de görev yapmak istiyordum ama böyle bir durum olacağı aklıma hiç gelmemişti. Çok güzel oldu benim için de. hastanede sorumluluk alıp bu görevi yapmak hem heyecanlı hem de gurur verici.” Dedi.

Editör: TE Bilisim