Şanlıurfa'da doktora saldıran ve ölümle tehdit eden kişi hakkında yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hasta, tedavisini yapan Dr. Sezer Eşfer'e hastane bahçesinden kırdığı kaldırım taşıyla  saldırmak istedi.

Doktoru bulamayan saldırgan gözaltına alındı ancak doktora zarar vermediği için serbest bırakıldı.

İKİ KEZ ACİLİ BASTI

Serbest bırakıldığı gün iki kez daha acil servise Dr. Sezer Eşfer'i bulmaya gelen saldırgan, bu kez doktoru ölümle tehdit etti.

Olayın gündeme gelmesinin ardından dün akşam saatlerinde polis ekipleri Sezer Eşfer'in ifadesine başvurdu. Eşfer için koruma kararı çıkarıldı.Bunun üzerine yeniden gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Dr. Eşfer, olayı "Kendi ellerimle tedavisini yaptığım hasta şu taşla beni öldürmek için acil servisi bastı. Biz bunu hakedecek ne yaptık?" diyerek duyurmuştu.

"İÇİNDE BURUK BİR SEVİNÇ VAR"

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Eşfer, "Şahıs gözaltına alındıktan sonra, adliyeye sevk edilmiş tutuklama talebiyle. İçimde buruk bir sevinç ve bir rahatlama var. Destek olan herkese teşekkürler!" ifadelerini kullandı.

"KENDİMİ DOKTOR ODASINA KİLİTLİYORUM"


Olayla ilgili NTV'den Melike Şahin'e konuşan Dr. Eşfer yaşadıklarını "Ölmekten korkuyorum, kendimi doktor odasına kilitliyorum" diyerek anlatmıştı.(NTV)

Editör: TE Bilisim