Isparta Kent Hastanesi Yetişkin Acil Servisi’ne başvuran Ş.Y., saat 03.30 sıralarında, Uzm. Dr. Engin Şenay’a argümana nazaran tokat attı.

Olay sonrası Ş.Y., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ş.Y., sözünün akabinde sevk edildiği adliyeden özgür bırakıldı. Isparta Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, Uzm. Dr. Engin Şenay’ın darbedilmesini büyük keder ile karşıladıklarını belirterek şu sözleri kullandı:

“Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti sebebi ne olursa olsun asla kabul etmiyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü kuralda hizmet sunma çabasıyla çalışan sıhhat çalışanımızın bu üzere olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, keder veren bir durumdur.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Şifa veren ellere vefa gösterilmesi konusunda toplum şuurunu artırmak için doktorlarımız ve sıhhat çalışanlarımızın fedakarca sürdürdükleri çalışmaları her fırsatta lisana getireceğimizi belirterek bu yakışıksız taarruzun da sonuna kadar takipçisi olacağız. Sıhhat çalışanlarımıza karşı yapılan saldırıyı kınıyor, kendilerine ve hastane idaresine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Vilayet Sıhhat Müdürlüğü olarak sıhhat çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ve olayın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.”(Tutku Haber)

Editör: TE Bilisim