34 Yaşındaki Acil Tıp Uzmanı Volga Baştan, Kim Milyoner Olmak İster ? adlı yarışmada yarışarak, 'İtalya, San Marino ve Vatikan'ın içinde bulunduğu yarımada hangi adla anılmaktadır ?' sorusuna yanlış cevap vererek elendi. 

Volga Baştan ayrılırken yaptığı açıklamada, " Güzel bir vakit geçirdim sonu iyi bitmemiş olsa da sizinle burada bulunmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

VOLGA BAŞTAN KİMDİR ?

Diyarbakır doğumlu Volga Baştan, 34 yaşında ve Antalya'da yaşıyor. Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan doktor Volga Baştan Bucak Devlet Hastanesi'nde görev yapıyor. 

Program başında kendisi hakkında bilgi veren Baştan,  "Annem emekli öğretmen baba emekli astsubay yaklaşık 5 sene Diyarbakır’da yaşadıktan sonra tayin nedeniyle Eskişehir’e gittik ilk ve orta öğretim Eskişehir’de tamamladım ondan sonra üniversite sınavında tıp fakültesini kazandım 6 yıllık bir serüvenim geçti ondan sonra uzmanlık sınavında acil tıp uzmanlığı nedeniyle Antalya’ya geçtim Antalya 5 sene serüvenim geçti eşimle tanıştım evliliğim oldu şuanda bucak devlet hastanesinde Burdur un bir ilçesinde görev yapıyorum orda doktorluk acil tıp uzmanlık olarak devam ediyorum" şeklinde konuştu.(BURDUR HABERİ)

Editör: TE Bilisim