Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Hüseyin Hakan Karakaş, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Fırat Uykur, İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Dr.Hamdullah Dalgıç, UMKE gönüllüleri ile İl Sağlık Müdürü Dr.Cihan Tekin’in makamında bir araya geldi.

Diyarbakır’da yaşanan yoğun kar yağışıyla ulaşıma kapanan yerlerde, ağır kış şartlarında sağlık hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşımızın yardımına koşan UMKE gönüllülerine, yaptıkları bu özverili çalışmalardan ötürü, Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi olarak plaket sunumu yapıldı.

Bu zorlu şartlarda  özveriyle yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Hüseyin Hakan Karakaş, UMKE gönüllülerine teşekkür etti.

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu,Her türlü doğal afet, savaş, kaza ve zorlu iklim şartlarında halkımızın yardımına koşan, en ücra yerlere kadar sağlık hizmetini götüren, Yirmi dört saat hazır ve vatandaşlarımızın hizmetine amade olan başta UMKE ve Acil Sağlık Hizmetleri olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları takdire şayan olduğunu söyledi.

Özellikle pandemi ile birlikte iş yükü artan sağlık çalışanlarının ailelerinden, sevdiklerinden hatta canlarından geçip dünyada örnek gösterilen bir performans sergilediklerini ifade eden Ensarioğlu, “Bizler de Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi olarak kendilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yanlış gördüğümüz şeyleri nasıl eleştiriyorsak, doğru ve örnek çalışmaları da destekliyor ve teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

Başarının, profesyonel organizasyon ve bir ekip işi olduğunu ifade eden Ensarioğlu, makamında kendilerini ağırlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Hüseyin Hakan Karakaş, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Fırat Uykur ve İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Dr. Hamdullah Dalgıç’a ayrıca teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim