Konya'nın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesinde kullanılmak üzere satın alınan 10 bin paket eldivenin ortadan kaybolduğu iddiaları üzerine CHP İlçe Başkanlığından ve DEVA Partisi İlçe Başkanlığından açıklama geldi.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, Ereğli Devlet Hastanesinden 10 bin paket tıbbi eldivenin ortadan kaybolduğubnu iddia etti ve konu ile ilgili olarak yetkililerin kamuoyunu aydınlatmasını istedi.

DEVA Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nurullah Yılmaz da yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak bir açıklama yaptı ve iddiaların doğruluk derecesinin yetkililerce açıklığa kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Deva Partisi ilçe başkanı Nurullah Yılmaz konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ereğli Devlet Hastanesinde kamu kaynakları ile alınan ve ortadan kaybolduğu iddiaları ile ilgili gündeme gelen 10000 kutu tıbbi eldiven ile ilgili olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün aydınlatmasını istiyoruz. Eldivenler ortadan kayboldu bu iddiaları doğru mu konu ile ilgili inceleme ve araştırma başlatıldı mı? kamuoyunun aydınlatılması gerekiyor" dedi

Kaynak:https://www.ereglihaberleri.com/haber/7036656/eregli-devlet-hastanesinde-10-bin-kutu-eldiven-kayip-mi-oldu

Editör: TE Bilisim