Haber Aydın'da yer alan habere göre;
Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde beyin cerrahı olarak görev yapan Op.Dr.Tansel Özbent, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Doktor Tansel Özbent’in oğlu babasının vasiyetiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Op.Dr.Tansel Özbent, evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Dr.Özbent, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Söke’de daha önce de görev yapan ve hastaları tarafından çok sevilen Dr.Özbent’in vefatı büyük üzüntü yarattı. 54 yaşında vefat eden Özbent üç çocuk babasıydı.

Oğlundan dikkat çeken paylaşım

Vefat eden doktor Tansel Özbent’in oğlu Ata Recep Özbent ise sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ata Recep Özbent, “Babam, kıymetli doktor Tansel Özbent vefat etmiştir. Cenazemiz ikindi namazına müteakip Söke Kocacami’nden kaldırılacaktır. Cenazemizde AK Parti ve İl İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından kimseyi görmek istemiyoruz. Babamın vasiyetidir" ifadelerini paylaştı.

Editör: TE Bilisim