Yalvaçlı erkek hemşire Denizli ilinde çalıştığı hastanenin bahçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 25 yaşında olan Nuh Sarıgül tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Yalvaçlı olan ve hemşire olduktan sonra atanmayı bekleyen Nuh Sarıgül'ün 2 ay kadar önce kalp krizi geçirdiği ve sonrasında anjiyo olduktan sonra sağlığına yeniden kavuşarak Denizli ilinde özel bir hastanede sözleşmeli olarak çalışmaya başladığı öğrenildi. Dün rahatsızlanan ve hastanede muayene olan Nuh Sarıgül'ün yapılan tetkiklerde tüm değerlerinin normal olduğu söylendi ve öğleden sonra yeniden gelmesi istenerek evine gönderildi. Evde istirahat ettikten sonra yeniden hastaneye dönen talihsiz gencin hastane bahçesine geldiğ esnada rahatsızlandığı belirlendi. Acil servise götürülen Sarıgül'ün kalp krizi geçirdiği ve doktorların tüm müdahalesine rağmen duran kalbinin yeniden çalıştırılamadığı haber verildi.

Yakınları tarafından cenazesi alınan Nuh Sarıgül bugün ikindi vakti Devlethan Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Sofular Mezarlığında toprağa verilecek.(Tam 32 Net)

Editör: TE Bilisim