Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU Adana'da ücretsiz ulaşım ve park sağlanmasında katkıları olanlara teşekkür etti.

NENNİOĞLU yapmış olduğu açıklamada;
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Adana Şubesi olarak, belediye otobüsleri ve metronun sağlıkçıları 2 Ağustos Pazartesi’den bu yana ücretli taşımaya başladığını bildirilerek, Adana Büyükşehir Belediyesinin süreyi uzatmasını AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı beyden talep etmiştik.  Sayın Gülaçtı daima kahraman sağlık çalışanlarının yanlarında olduğunu “ücretsiz seyahat etme” yönünde destek vereceği duyurmuştu.

Sağlık çalışanlarının Koronavirüsle mücadeleyi kahramanca yaptığını belirten AK Parti Başkan vekili Ozan Gülaçtı Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada "Pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarımızın 31 Temmuz'da sona eren toplu taşımadan ücretsiz faydalanma sürecini yıl sonuna kadar uzatmak için Cumhur İttifakı olarak teklifimizi ABB Meclis Başkanlığı'na verdik. Sağlık çalışanlarımızın daima yanındayız.” dedi.

Akparti Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay Twitter hesabından yaptığı açıklamada 
"Sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Onlar için ne yapsak az. 

Cumhur İttifakı olarak, sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma ve otoparktan ücretsiz yararlanması için verdiğimiz teklif kabul edildi. 

Sağlık çalışanımıza hayırlı olsun.

Editör: TE Bilisim