Bursa İl Sağlık Müdürlüğü  Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fikret  Muti, Kestel Devlet Hastanesi'ne İdari ve Mali İşler Müdürü olarak getirildi.

Fikret MUTİ

1969 yılında Rize-Güneyce’de doğan Fikret MUTİ, ilk ve orta eğitimini Rize’de, lise eğitimini Konya’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünün ardından Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansını yaptı.

1987 yılında Erzurum Numune Hastanesi’nde göreve başlayan MUTİ, İzmir Bergama Halk Sağlığı Laboratuvarı ve Bursa Halk Sağlığı Laboratuvarlarında görev aldı. Bursa A.O.S. Onkoloji Hastanesi’nde Hastane Müdür Yardımcısı, Hastane Müdürü, İdari Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etti. 2017 yılında Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı olan MUTİ, sonrasında Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığı yaptı.

Kamu Mali Yönetimi, Kamu İhale Kanunu, Kalite, Sağlıkta Bilgi Güvenliği gibi çok sayıda konuda sertifika sahibi olan MUTİ, halen Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Fikret MUTİ, evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim