Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül'de alındığı yoğun bakımda 64 gün kalan Başkan Böcek, 9 Kasım'da normal servise çıkarıldı. Başkan Böcek, 108 günün sonunda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu oldu.

TEDAVİ SONRASI İLK NİKAH

Galeri: Başkan Muhittin Böcek ölüm döşeğinde verdiği sözü tuttu!

Başkan Böcek, tedavi sürecinde her zaman yanında olan hemşiresi Gülşah Elibol ve nişanlısı Abdullah Orkun Güher çiftinin nikahını kıydı. Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen  törende, duygusal anlar yaşandı. Hemşiresi Gülşah Elibol'a hasta yatağında nikah kıyma sözü verdiğini hatırlatan Başkan Böcek, bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını, bunun tedavi sonrası kıydığı ilk nikah olduğunu da kaydetti.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

Pandemi döneminde sağlık çalışanlarının haklarının ödenemeyeceğini vurgulayan Başkan Böcek, Gülşah Elibol ve Abdullah Orkun Güher çiftine mutluluklar dileyerek,  “O ölüm döşeğinde, odamda hemşireme bir söz vermiştim onu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İyi günde kötü günde birbirinizi yalnız bırakmayın. Bir ömür boyu mutlu olun. Allah mesut etsin" diyerek çifti kutladı.

Editör: TE Bilisim