Zonguldak’ta sağlık çalışanı Olcay Çetin, kısa süre önce yaşamını yitiren emekli polis memuru eşi Şahin Çetin’in, Karabük’te bulunan kabrini ziyaret etmek için aracıyla yola çıktı ancak polis Karabük’te girişine izin vermeyince yoldan geri dönmek zorunda kaldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Şahin Çetin, geçtiğimiz yıl emekli olduktan 1,5 ay sonra gerçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Emekli polis memuru Şahin Çetin'in sağlık çalışanı olan eşi Olcay Çetin, Ramazan Bayramın da eşinin kabrini ziyaret etmek istedi. Pandemi sürecinde aylardır eşinin kabrini ziyaret edemeyen Hemşire Olcay Çetin, Ramazan Bayramını fırsat bilerek Karabük'e yola çıktı. Kendisi sağlık çalışanı olan ve kısa süre önce vefat eden eşinin emniyet mensubu olması sebebiyle Zonguldak çıkışında bir sorun yaşamayan Olcay Çetin, Karabük'e geldiğinde büyük şok yaşadı. Kontrol noktasında polis engeline takılan hemşire Olcay Çetin’in şehre girmesine ve Eflani'de yerleşim yeri dışında bulunan eşinin kabrini ziyaret etmesine izin verilmedi. Yaşadıkları karşısında büyük üzüntü yaşayan Hemşire Olcay Çetin, Zonguldak’a geri dönmek zorunda kaldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ TALİMAT VERDİ

Sağlık çalışanı Olcay Çetin’in yaşadıklarını öğrenen Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Olcay Çetin'e ulaşarak Karabük'e davet etti. Gelen telefon karşısında sevincini gizleyemeyen Olcay Çetin büyük mutluluk yaşadı. Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’un talimatı üzerine Olcay Çetin ve çocukları Zonguldak’tan alınarak Karabük’e getirildi. Hemşire Çetin, uzun süredir gelemediği eşinin kabrini çocukları ile birlikte ziyaret ederek büyük bir özleme son verdi. Hemşire Çetin, yaptıkları jest karşısında Emniyet Müdürü Tuğ’a ve teşkilatına teşekkür etti

Editör: TE Bilisim