Adıgüzel Demirel ,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vedasini duyurdu;

“Değerli Urla’lı, Çeşme’li, Karaburun’lu, Güzelbahçe’li Seferihisar’lı, Narlıdere’li Balçova’lı , izmir’li hemşerilerim 1999 yılında Malatya Arguvan sağlık ocağında pratisyen hekim olarak göreve başladım. Ege üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Çeşme Devlet Hastanesi ve Urla devlet hastanesinde Beyin cerrahi uzmanı olarak kamu hizmeti verdim. İlk idari görevime Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim yardımcısı olarak başladım. 2.5 yıl gibi sürede SSK hastanesini Eğitim ve araştırma hastanesine dönüşümünü başarı ile sağladım.

2012 yılında Çeşme Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandım ve 1 yıl gibi bir kısa bir sürede Adeta bir sağlık ocağı gibi olan eski hastanenin yerine, yeni 75 yataklı modern bir hastane inşaa ettim.

1 yıl sonra 2013 de Yeni Urla Devlet Hastanesine kurucu Başhekim olarak atandım. Ve Karantina adasında bulunan eski hastaneyi, yeni hastanenin inşaatını tamamlayarak yerine taşıdım. Ve görev süremde 100 olan yatak sayısını 205’e, 16 yatak yoğun bakım, 16 yataklı palyatif bakım merkezi, 15 cihazlı 3 seans hizmet veren dializ merkezi, tüm donanıma sahip fizik tedavi merkezi, 2. Basamak acil servis , 53 poliklinik odası, tüm cihazların olduğu ( MR, BT, Mamografi, panoramik diş röntgeni, 8 adet USG, 4 adet dijital Röntgen) Radyoloji merkezi, Efor ünitesi, her tahlilin ve tetkikin yapıldığı merkezi laboratuvar, modern mühendislik ve teknik birimi, 6 ünitli Ağız ve diş sağlığı merkezi , Endoskopi ünitesi , EEG ve EMG ünitesi, Odyometri ünitesi, 6 tek kişilik odalı Modern Doğumhane, Sistoskopi, üroflovmetri vb. her türlü test vemuayenenin yapıldığı üroloji ünitesi, açık kalp ameliyatı hariç tüm özellikli ameliyatların yapıldığı modern merkezi ameliyathane, 150 kişilik konferans salonu, her türlü spor aletinin olduğu spor salonu, hastaneye gelemeyen hastalarımız İçin 2 evde sağlık ekibi ile evde sağlık hizmeti, günde 4 bin’i bulan polk sayısı, yan dallar hariç her branştan yaklaşık olarak 70 uzman hekimi, 10 acil hekimi ve 500 civarında personeli bünyesine katan; izmir’de Urla devlet hastanesini sağlıkta bir marka hastane haline getirdim.

Kendi rolündeki bir hastaneden farklı olarak

1) Türkiye de özel hastanelerde dahil, kalite standartlarında 100 üzerinden 100.05 alan tek hastane

2) Türkiye de 3. Avrupa’da 7. HİMS 6 digital hastane,

3)Türkiye de ilk ve tek Yaşlı dostu hastane,

4) Türkiye de 3. Anne dostu hastane

5)Bebek dostu hastane

6)Engelli dostu hastane

7) Yaşalma okulu,

8) Gebe ve menapoz okulu

9) Diyabet okulu,

10) 10 branşta poliklinik hizmeti veren Güzelbahçe Semt Polikliniği’ne kavuşturdum.

2 yıla yakın süredir bütün dünyayı kasıp kavuran pandemi ile eksiz mücadele ettik ve bunun yanında da normal sağlık hizmetinide aksatmadan sürdürdük. Aynı zamanda aşısız kimse kalmasın diye Günde 5 bine yakın aşı yaptık.

Hastaneye gelemeyen vatandaşımıza evinde aşı İçin ekipler gönderdim. Eğitim ve araştırma hastanesi olması İçin ihtiyaç duyulan ek bina İçin bütün resmî izinleri ve projeleri hazırlayıp çıkardım. Bağışçı ile protokol imzalanıp inşaata başlanacak hale getirdim. Başhekimlik görevimin yanında hem binlerce hastaya baktım hemde yüzlerce ameliyat yaptım. Kimsesizlerin kimsesi olmaya gayret gösterdim. Vicdanım rahat, kalbim mutmain, alnım ak, yüzüm pak Hamdolsun.

Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı değerli kardeşim Op.Dr. Hakan KIVILCIM ile birlikte Çamtepe mahallesi Güngören caddesi No:108/1 NARLIDERE adresindeki kendi Kliniğimi açmak ve özel hastanem de sağlık hizmetini vermek üzere 2 Eylül 2021 günü (Bu gün) kamudaki görevimden ayrılmak üzere dilekçemi verdim .

Görev süremde beraber çalıştığım tüm personelime çok teşekkür ederim. İyiki sizler gibi personelim vardı. Ne başardıysam sizlerin sayesinde başardım. Bilmeyerekte olsa sizleri ihmal ettiysem veya üzdüysem haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana size bütün haklarım helal olsun. Ayrıca yine bilmeyerek üzdüğüm veya ihmal ettiğim vatandaşlarımız varsa haklarını helal etmesini istiyorum. Benden yana helal olsun. Her makam gelip geçici . Daha doğrusu dünya gelip geçici. Benim için en büyük makam dost kalbi. Ne mutlu ki gök kubbe altında hoş bir seda bırakana.” dedi.

Editör: TE Bilisim