Bitlis İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Başarılı Başkan Niğde Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı olarak atandıAmasya doğumlu evli ve 2 çocuk babası olan Fatih kurt, Bitlis İl sağlık müdürlüğünde 8 yıldır yöneticilik,toplamda 10 yıldır Bitlis’te görev yaptı ve Bitlis’e veda ederek Niğde Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı olarak göreve başladı.Başkan Kurt sosyal medya hesabında yayınladıgı Veda Mesajında;

“Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır”

Değerli Bitlisli Hemşehrilerim,

Abilerim ,Ablalarım saygı değer mesai arkadaşlarım bu kadim şehire artık veda etme vakti.  

Meslek hayatımın ilk adımlarını attığım bu şehirde, Sağlık Personeli ve İdareci olarak 10 yıldır elimden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olmanın rahatlığı ile Niğde şehrine gidiyorum. 

Bu zaman diliminde birbirinden değerli birçok insanla tanıştım çok şey öğrendim. Bu yıllarımda üzerimde emeği olan abilerim, ablalarım ve kardeşlerim haklarını helal etsinler. Benim emeğimin üzerinde var olduğu herkese hakkım helaldir.  Ömrümün büyük bir kısmını geçirdiğim ve hizmet ettiğim bu şehire bir gün tekrar geldiğimde,  birçok dost ve arkadaşımın olduğunu bilerek geleceğim. Bu süreçte yanımızda olan Sayın valimize,vali yardımcılarımıza,vekillerimize,Jandarma komutanımıza,Emniyet müdürümüze,İl başkanlarımıza,belediye başkanlarımıza, Kurum amirlerimize,basın mensuplarımıza,mesai arkadaşlarıma ve  tüm BİTLİS halkına teşekkürü borç bilirim. 

Devletimiz bize nerde görev verirse orda oluruz.  Yine bir görev verildi ve ben de orda olacağım. Bu demek değildir ki kadim şehir Bitlis ile olan gönül bağım kopsun.  Her daim bu şehir kalbimde kalacak. 
????(ALLAHA EMANET OLUN)????

Editör: TE Bilisim