Samsun'da 38 yıldır hekimlik yapan Uzm.Dr.Muammer Altun'un tıp fakültesinden yeni mezun olan kızı Dr. Serranur Altun'da babası ile aynı hastaneye atandı.

Dr. Serranur Altun babasıyla aynı hastanede çalıştan çok mutlu

İlk doktorluk deneyiminde babası ile aynı hastanede bulunmasından dolayı kendisini güvende hisseden Dr. Serranur Altun, küçüklükten beri hayalini kurduğu doktorluğu babasıyla aynı hastanede icra etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Pratisyen Hekim Dr. Serranur Altın, geçen gün acilde nöbetçiyken karın ağrısı şikayetiyle gelen bir hasta için, o gün nöbetçi olan babası Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Muammer Altun'un hastayı görmesini istedi. Safra kesesinde iltihaplanma olan hasta, yapılan tedavinin ardından servise kaldırıldı. Baba ve kızın birlikte teşhis koyup, servise yatırdıkları hasta, iltihapların giderilmesinin ardından ameliyata alınacak.

Dr. Serranur Altun, çocukluk hayalinin babasıyla aynı hastanede doktor olmak olduğunu söyledi. 

Baba Altun ise "Kızımla aynı hastanede çalışmak gurur verici bir duygu" dedi

Dr. Altun, "Bir oğlum da yine hekim olarak görev yapıyor, iki evladımın da hekim olmasından gurur duyuyorum. İnşallah bir gün onunla da bir arada çalışma şansını elde ederim" şeklinde sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim