Koronavirüs salgını sürecinde fedakarca görev yapan sağlık çalışanları için Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampın ilk baba-oğul buluşması gerçekleşti. Proje geçen hafta anne-kız buluşması ile başlamıştı. Duacı Mahallesi'ndeki Alaaddin Keykubat kampında sağlık çalışanı ve çocukları çeşitli aktivitelere katılarak stres attı. 22 baba ve 28 çocuğun katıldığı kampta renkli görüntüler ortaya çıktı.

ADRENALİN DOLU ANLAR
Salgınla mücadele döneminde ailelerinden ayrı kalan sağlık çalışanları çocuklarıyla birlikte tenis, futbol, tırmanış, ok atma, golf, dart, bocce, yüzme, kamp ateşi ve müzik faaliyetlerinde bulundu. Kampa katılan sağlık çalışanları ve çocukları, ulaşım, yeme içe, konaklama gibi bütün imkanlardan ücretsiz faydalandı. İl Müdürü Yavuz Gürhan da kampı ziyaret ederek sağlık çalışanları ile görüştü.

TERAPİ GİBİ GELDİ
Sağlık çalışanları yorucu bir süreçten sonra oğullarıyla vakit geçirmenin terapi gibi geldiği belirtti. Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi'nde diyetisyen olarak çalışan Kemal Tok, oğlu Doruk ile kampın keyfini çıkarttı. Tok, "Ben 37 yaşındayım oğlum ise 9 yaşında, bu zamana kadar hiç bu kadar baş başa vakit geçirmemiştik. Nisan ayında koronavirüse yakalanarak 45 günlük bir süreç yaşadım. Zor zamanlarımız oldu. O yüzden çok güzel bir organizasyon içerisindeyiz. Keyifli ve güzel vakit geçiriyoruz" dedi. Atatürk Devlet Hastanesi Biyomedikal çalışanı Sertan Karadana da oğlu Alper ile kampa katıldı. Yoğun bir dönem yaşadıklarını belirten Karadana, biraz stres atmanın iyi geldiğini belirtti. Döşemealtı Sağlıklı Hayat Merkezi Psikososyal Destek Birimi Uzmanı Ali Songül ise kampa oğlu Egemen Orkunalp ile katıldı. Aynı zamanda filyasyon ekibinde yer aldığını belirten Songül, "Tüm sağlık çalışanlarının buna ihtiyacı vardı" diye konuştu

Editör: TE Bilisim