Denizli İl Ambulans Servisi Merkez 1 Nolu Bayramyeri 112 ASH istasyonunda görev yapan Dr.Talat TOPAN'ın 24 yaşındaki doktor kızı Begüm TOPAN  babası ile aynı istasyona atandı.

Geçtiğimiz dönemki devlet hizmet yükümlülüğü atama kurası ile babası ile aynı istasyona atanan genç doktor büyük seviç yaşadı.

24 yaşında hekimlik mesleğine başlayan Doktor Begüm Topan babasıyla işyerinde meslektaş evde ise baba – kız ilişkisi yaşadıklarını söyledi ve şöyle devam etti: “ Bu yıl Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum ve atamalar sonucunda babamla aynı yerde hekimlik mesleğine başladım. Eğitim hayatım boyunca babamdan hep iş hayatıyla ilgili anılarını dinlemiştim. Bu durum sağlık sektörünü seçmemde etkili oldu. Babamla aynı fakülteden mezun olup aynı yerde hekim olarak göreve başlamak benim için çok güzel bir duygu. Meslekte edindiği bilgi birikimiyle bana rehberlik ediyor. Ben de babam gibi yıllarca sağlık camiasına başarılı bir şekilde hizmet ederek meslek hayatımı sürdürmek istiyorum” dedi.

Baba Talat Topan ise 26 yıldır hekim olarak görev yaptığını kızı ile beraber  aynı yerde çalıştığı için gurur duyduğunu aktadır. 49 yaşındaki TOPAN böyle birşey aklımıza hiç gelmezdi dedi.

Bizde baba kız aynı 112 istasyonunda göev yapan doktorlarımıza başarılar dileriz.

Editör: TE Bilisim