Avşa Adası, Marmara Bölgesi’nde yaşayan insanların yaz aylarında en çok tercih etmiş olduğu tatil bölgelerinden bir tanesi olmaktadır.

Avşa Adası’nın ulaşımının oldukça kolay olması, otel, pansiyon ve apartların uygun fiyatlar ile hizmet sunması sebebiyle, yaz ayarında en çok tercih edilen tatil beldelerinden bir tanesi olmaktadır.

, yaz aylarında tatil severlerin en çok gitmek istediği yerlerden bir tanesidir. Bu yazımızda, Avşa Adası’nda kahvaltı dahil olarak hizmet veren en iyi 10 pansiyona ulaşabilir, ücretsiz bir şekilde yerinizi ayırtarak rüyalarınızda ki tatilin ilk adımını atabilirsiniz.

İşte Avşa Adası’nda bulunan en iyi 10 kahvaltı dahil pansiyon;

1. Aydın Motel

Aydın Motel, Avşa Adası merkezinde yer alan, tatilcilerin yaz aylarında konaklamak için en çok tercih etmiş olduğu tesislerden bir tanesi olmaktadır.

Aydın Motel aynı zamanda havuzlu bir motel olmaktadır. Tesis içerisinde de birçok kolaylık sunarak tatilcilere konforlu bir tatil sunmayı hedeflemektedir.

Aydın Motel’in gecelik ücretleri ise sezon içerisinde değişiklik göstermektedir. Tesisin güncel fiyatlarını öğrenmek için tesis ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Adres: Avşa, Geçici sok no:3, 10940 Marmara/Balıkesir

Telefon: 0 535 506 38 22

2. Ataş Aqua Otel

Ataş Aqua Otel, 2021 yılında hizmet vermeye başlamış aquaparklı ve havuzlu otellerden bir tanesi olmaktadır.

Ataş Aqua Otel, Avşa’da 5 yıldızlı otel kalitesinde bir hizmet ile tatilcilerin düşlerinde ki hayali gerçekleştiren tesislerden bir tanesi olmaktadır.

Ataş Aqua Otel, diğer Avşa otellerine göre de oldukça uygun olmaktadır. Avşa merkezinde uygun fiyata kaliteli bir otelde konaklamak istiyorsanız Ataş Aqua Otel sizler için doğru adres olacaktır.

Adres: Avşa, 10940 Marmara/Balıkesir

Telefon: 0 533  043 51 67

3. Afissia Garden Hotel

Afissia Garden Hotel, Avşa Adası Yiğitler Köyü’nde bulunan 5 yıldızlı otel kaltesinde hizmet veren yarım pansiyonlardan bir tanesi olmaktadır.

Afissia Garden Hotel’de sabah ve akşam olmak üzere yemek servisi yer almaktadır. Sunmuş olduğu yemek servisi ise konaklama ücretine dahil olmaktadır.

Avşa Adası Yiğitler Köyü’nde havuzlu ve yemekli bir otel arıyorsanız, Afissia Garden Hotel’i tercih edebilirsiniz.

Adres: Yiğitler Mh, Çayır Mevkii Küme Evleri No:73/2, 10940 Avşa Adası/Marmara/Balıkesir

Telefon: 0 542 240 35 42

4. Buseyine Otel

Buseyine Otel, Avşa Adası merkezinde, havuzlu tesislerden bir tanesi olmaktadır. Sabah ve gece farklı konseptleri ile tatilcileri eğlendirmeyi başarmış tesislerden bir tanesidir.

Buseyine Otel, eski adıyla Özgür Motel olarak bilinen tesis, konaklama ücretine dahil olark sabah kahvaltısı servisi sunmaktadır.

Buseyine Otel’den uygun fiyata rezervasyon yapmak istiyorsanız, ilgili siteler üzerinde paylaşılan erken rezervasyon indirimlerini takip etmenizi öneririz.

Adres: Avşa, Yiğitler Cd. No:26, 10960 Marmara/Balıkesir

Telefon: 0 545 202 35 45

5. Arena Otel

Arena Otel, Avşa Adası Değirmenardı Mevkii’nde yer alan, tatilcilere beach ve havuz hizmeti sunan kaliteli otellerden bir tanesi olmaktadır.

Arena Otel, konaklama ücretine dahil olarak sabah kahvaltısı ve akşam yemeği vermektedir. Ekstra taleplerinizi ise tesis barından alabilirsiniz.

Arena Otel’i tercih etmeniz halinde, adanın en büyük diskolarından bir tanesi olan Arena Disko’ya da ücretsiz giriş hakından yararlanabilirsiniz.

Adres: Deniz mahallesi /108. Sok no1, 10940 Marmara/Balıkesir

Telefon: 0 539 799 63 77

6. Özkaptan Aqua Otel

Özkaptan Aqua Otel, ada merkezinde yer alan adanın en büyük aquaparklarından bir tanesine sahip olan Avşa Adası’nın 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan tesislerden bir tanesidir.

Özkaptan Aqua Otel’de sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, konaklama ücretine dahil olarak sunulmaktadır. Hiçbir ek ücret ödemeden bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Özkaptan Aqua Otel’den ücretsiz rezervasyon yapıp uygun fiyata 5 yıldızlı bir otelde kalmak istiyorsanız, ilgili siteler üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Adres: Avşa, 10940 Marmara/Balıkesir

Telefon: 0 533 043 51 67

7. Temel Motel

Temel Motel, yıllardır sunmuş olduğu kaliteli hizmet ile bilinen, Avşa Adası’nda ki kahvaltı dahil pansiyonlardan bir tanesi olmaktadır.

Temel Motel, ada da Mavi Koy tarafında denize sıfır konumda bulunmaktadır. Yüksek kaliteli hizmetini oldukça uygun fiyata sunan tesislerden bir tanesidir.

Avşa Adası’nda denize sıfır konumda, kahvaltı dahil bir tesiste huzur dolu bir tatil arıyorsanız, Temel Motel sizler için tek adres olacaktır.

Adres: Avşa, Zafer Sk. No:21 D:21, 10940 Marmara/Balıkesir

Telefon: 0 542 829 07 70

8. Anı Motel

Anı Motel, Avşa Adası’nda denize sıfır konumda, kahvaltı dahil olarak hizmet veren yarım pansiyonlardan bir tanesidir.

Anı Motel’i tercih etmeniz halinde konaklama ücretine dahil olan yemeklerinizi, tesisin terasında deniz manzarasına karşı yiyebilirsiniz.

Anı Motel’i tercih etmeden önce tesis ile iletişime geçerek, müsaitlik durumunu sormanızı öneririz. Çünkü yaz aylarında birçok tatilci tarafından tercih edilmektedir.

Adres: Ataturk caddesi, Ali Rıza Efendi Sokak, No:33-37, Balıkesir

9. Mavi Marmara

Mavi Marmara, Avşa Adası Yiğitler Köyü’nde bulunan 2022 yılında tatil sektöründe hizmet vermeye başlayan tesislerden bir tanesidir.

Mavi Marmara son derece şık ve modern dekorasyonu ile tatilcilere düşlerinde ki tatilin kapılarını aralmaktadır.

Mavi Marmara tesisi, aynı zamanda Avşa Adası’ndaki havuzlu oteller arasında da yer almaktadır.

Adres: Yiğitler Mahallesi, 10940 Marmara/Balıkesir

10. Konak Hotel

Konak Hotel, Avşa Adası iskele meydanında yer alan, yarım pansiyon olarak hizmet veren tesislerden bir tanesi olmaktadır.

Konak Hotel’de konaklama ücretine dahil olan zengin açık büfe kahvaltısından yararlanıp keyifle deniz manzarasına karşı çayınızı yudumlayabilirsiniz.

Adres: Avşa, İnönü Cd. No.4, 01960 Marmara/Balıkesir

Avşa Adası’nda kahvaltı dahil pansiyon olarak hizmet veren tesisler yukarıda ki gibi olmaktadır. fiyatlarını öğrenmek ve ücretsiz rezervasyon yapmak istiyorsanız ilgili sayfamızdan yararlanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim