"Kamuoyuna Duyuru

Bazı İnternet Haber Sitelerinde Şahsım, mesai arkadaşlarımı ve üyesi olduğum Sendika hakkında bühtan içeren yazıların yayınlanmasından ötürü bu sözleri sizlerle paylaşıyorum .
Her zamanki gibi Bühtan topluluğu yine iş başında ama ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır.
İpi başka mahfillerin kişilerin elinde bulunanlar tarafından kirli ve ilkesiz haber yaparak şahsımı ve mesai arkadaşlarımı müsvedde yapmaya çalışmaktadırlar ama rabbim büyük başaramayacaklar

Bu uydurma ve bühtan dolu haberlerinizle boğulacaksınız. Kendilerinin yazıp kendilerinin çizdiği oyun bozuldu hiç bir bağımızın olmadığı 2014 Yılında uygulamaya giren ve bu güne kadar 22 tane idareci tarafından uygulanan Ambulans Eve Nakil Biriminde çalışan sağlık çalışanı arkadaşlarımıza ödenen riskli birim farkı tarafımıza bir iftirayla yüklenmeye çalışmaktadır.

Neden 22 tane idareci'nin ismi değilde bu uygulamayı işlemden kaldıran 2 idareci'nin ismi yayınlanıyor burasıda çok manidar.
Şunu da belirtmek isterim

Sağlık Bakanlığımızın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne 28.09.2019 Tarihli 4626 Sayılı itirazımız Kabul edilmiş olup iftira ve şer topluluğunun kendilerinin yazıp çizdiği oyun bozuldu. Suçumuz olmadan haksız yere vermeye çalıştıkları Cezalarımız kaldırıldı.

Şimdi son çıkan Haberin yine Kirli Ve İlkesiz olduğu bir kez daha görüldü.

Şahsım 24 yıllık memuriyet hayatımda hiçbir Disiplin cezam dahi yoktur. Bu kirli ve ilkesiz haberlerinizde boğulacaksınız. Önce bühtan topluluğunun aynaya bakmasını tavsiye ederim.

Fe meniftera alallahil kezibe min ba'di zalike fe ulaike humuz zalimun.(Al-i İmran Suresi, 94. ayet)
(Artık bundan sonra kim Allah adına yalan uydurursa, işte onlar zalimlerin ta kendileridir.)" devam etti.


 

Editör: TE Bilisim