Koronavirüsle savaşımızda en önemli silahımız olan aşı, birçok insan tarafından reddediliyor ve aşı karşıtlığı Türkiye’de de oldukça yüksek. Öyle ki geçtiğimiz günlerde aşı karşıtları İstanbul’da bir miting düzenledi. Tüm bu gelişmeler ışığında koronavirüsle savaşımız çok kolay olmayacak diyebiliriz.

Aşı karşıtlığı ile ilgili birçok haber karşınıza çıkmıştır ve aynı şekilde biz de birçok haberi sizinle paylaştık. Ancak bu seferki ağzınızı açık bırakacak cinsten.

Twitter’dan olayı anlatan bir hemşire, aşı karşıtlığının ne derecede saçma boyutlara ulaştığını herkese gösterdi.

PCR testinden kaçmak için aşı yaptırdı, sülükle aşıyı vücudundan atmaya çalıştı

PCR testinden kurtulmak isteyen bir vatandaş, aşı yaptırmaya karar veriyor ve olayı anlatan hemşirenin çalıştığı hastanede aşısını yaptırıyor. Aşı yaptıran vatandaş, hastaneden çıkar çıkmaz koluna sülük yapıştırıyor. Evet yanlış duymadınız sülük. Sülüğün kan emici özelliği ile vücudundaki aşıyı çıkarmak isteyen vatandaş koluna bir sülük yapıştırıyor.

Twitter’dan açıklama yapan hemşire, haklı olarak sarf ettikleri emeğe yazık olduğunu düşünüyor. Pazar günü insanların evinde aileleri ile vakit geçirirken kendisinin çalıştığını söyleyen sağlık çalışanı, aşı vurulmak istemeyenlerin kendi hallerine bırakılmasını ve bu insanların salgının sonucuna katlanmalarını istiyor.

Kaynak:Megabayt.com

Editör: TE Bilisim