Antalya’da alışveriş için gittiği bir zincir markette devrilen tentenin altında kalarak hayatını kaybeden Dr. Özkan Görgülü doğum yeri Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı.

Cafer Zengin / Ajans Bizim – Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesinde alışveriş için gittiği zincir markette devrilen tentenin altında kalan anestezi uzmanı Özkan Görgülü (46) yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Dr. Görgülü’nün cenazesi, doğum yeri olan Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Karaözü Mahallesinde toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan CHP İl Başkanı Ümit Özer, Görgülü’yü son yolculuğuna uğurladıklarını belirterek “Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anestezi uzmanı olarak görev yapan hemşerimiz Özkan Görgülü’nün Karaözü mahallesindeki cenazesine milletvekilimiz, il yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kolları il başkanımızla birlikte katıldık” dedi.

CHP Milletvekili Çetin Arık da “Talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrılan değerli meslektaşım Dr. Özkan Görgülü’yü son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Karaözülü dostlarıma başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim