Sağlık Sen Amasya Şube Başkanı Recep Eliaçık  Ramazan ayının 3. gününe denk gelen 15 Nisan Perşembe günü Amasya S.Ş.E.A.Hastanesinde görev yapan sağlık emekçilerimiz, maalesef bir zorbalığa tanık oldular; Evet yanlış duymadınız hastane çalışanı ve zorbalık bu üçü nasıl bir arada anılır, nasıl böyle gerçekleşmiş diyenler çıkabilir. hem de pandeminin tavan yaptığı dönemde... Öyle ya hastanede zorbalığın işi ne? Burası dağ başı olmamasına rağmen, Ramazan ayında, gündüz gözüyle Amasya Türk Sağlık-Sen şube başkanı Ş. D. tarafından, Sağlık-Sen Amasya S.Ş.E.A.Hastanesi Baş Temsilcimiz Hakan AVCI' ya saldırı gerçekleşmiş temsilcimiz DARP ve TEHDİT edilmiş AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER SÖYLENİLMİŞTİR.
DARP sonucunda temsilcimize iki gün iş göremezlik raporu verilmiş, olayın ertesi günü Sağlık-Sen Genel Başkanımız Semih DURMUŞ' un liderliğinde Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş Dava açılmıştır. 
Dava' nın sonucu Aralık ayı itibariyle neticelenmiş, Adalet tecelli etmiş 06.12.2021 Tarihinde karara bağlanmıştır.
Karara göre;
TEHDİTTEN 3 AY 22 GÜN 
DARPTAN 1500 TL ADLİ PARA CEZASI
HAKARETTEN 1300 TL ADLİ PARA CEZASI 
Almış zorbalık ve illegalite Hukuk nezdinde galip gelmemiş, Haklı olan, dimdik duran, hakkıyla mücadele eden kazanmıştır.
Kamuoyuna Duyurulur.

Editör: TE Bilisim