Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde alkollü sürücü önce otobüs sürücüsüyle tartıştı ardından diğer arabalara ve çevredekilere saldırdı. Aile hekimi olduğu öğrenilen şahsı vatandaşlar linç etmek istedi.

Dün  akşam saat 20 civarında alkollü olduğu öğrenilen şahıs seyir halindeyken önce Özel Halk otobüsü şoförüne tepki gösterdi. Daha sonra araçtan inen şahıs çevredeki araçları tekmelemeye ve yumruklamaya başladı. Pantolonunu indirerek cinsel organını gösteren şahıs, çevredekilere +18 hareketler yaptı. Olaya tepki gösteren bazı vatandaşlar şahsa saldırdı. Şahsı linç olmaktan polis kurtardı. Polisler şahsı güçlükle araca bindirerek emniyete götürdü.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili  soruşturma başlattı.İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "İlimizde dün gece yaşanan, bir aile hekiminin de dâhil oluğu ve haberlere konu olan istenmeyen olay sonrasında konunun İl Sağlık Müdürlüğüne intikal etmesinin ardından ivedilikle ilgili yöneticiler konuya müdahil olmuş olup, habere konu olan aile hekimi hakkında kapsamlı inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

Editör: TE Bilisim