Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden randevu alamayan vatandaşlar isyan bayrağını çekti. Rahatsızlığı sebebi ile yaklaşık 2 ay sonrasına randevu alan vatandaş iptal edilen randevusunun yerine 1 aydır yeni bir randevu bulamadı. Elinde telefonla randevu alma mücadelesi veren vatandaş, “Benim kulağım duymuyor ama beni bu hale getirenler bu sıkıntıları neden duymuyor? Bu sese kulak veren var mı?” diye sordu.

Yaklaşık 2 ay önce “Hastane yeni anlayış eski” başlıklı manşetimizde Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden randevu alamayan vatandaşların sıkıntılarını gündeme getirmiştik. Her şeyi ile yeni olan ve Tıp Fakültesiyle birlikte hizmet kalitesinin yükselmesi beklenen hastanenin kötü yönetilmesi sonucu sağlık hizmetlerinin adeta eziyete dönüşmeye başladığını dile getirmiştik. Aradan geçen zaman zarfında herhangi bir düzelme olmadığı gibi birçok poliklinik için randevu bulabilmek adeta imkansız hale geldi.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz polikliniğine randevu almak isteyen vatandaşlar günlerce uğraştıktan sonra çareyi Bozüyük’e gitmekte buldu. Bozüyük Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz polikliniğinden günler sonrasına randevu bulan vatandaş bu kez gelen mesajla doktor programında yaşanan değişiklikle randevusunun iptal edildiğini öğrendi. O tarihten itibaren yeniden randevu almaya çalışan vatandaş ne Bilecik’ten ne de Bozüyük’ten randevu bulamadı.

Yaşanan bu durum karşısında tepkisini dile getiren vatandaş, kulağındaki işitme kaybının her geçen gün ilerlediğini ancak halen randevu alamadığını ifade etti. Yetkililerin bu duruma neden çözüm üretmediğini anlamadığını kaydeden vatandaş, AK Parti’nin sağlıkta gerçekleştirdiği devrimlerin kötü idareciler tarafından yok edilmeye başlandığını söyledi. Tepkili vatandaş, “Benim kulağım duymuyor

Öte yandan, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin birçok polikliniğinde yaşanan randevu probleminin Bilecik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde de yaşandığı öğrenildi.

Ahmet Meşe-Blecik Haber

Editör: TE Bilisim