Bugün saat 18.30 sıralarında bir arkadaşımın rahatsızlığı nedeniyle gittiğim Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karşılaştığım manzara bırakın bizi kıskanan Avrupa 3. Dünya ülkelerinde bile yaşanmayacak bir durumda.
 Düşünün bir kentin  tek Hastanesine acil servisine bir arkadaşımın rahatsızlığı nedeniyle gittim.Refakat ettiğim arkadaşımın girişi için sıra almaya gittiğimde önümde bekleme halinde 3 kişi ve müracaatta bir boş koltuk ile karşılaştım. İlk anda anlık bir ekstra gelişme nedeniyle bir aksama olduğunu düşünerek 2 dakikada kadar bekledim gelen giden olmayınca ve koltuk dolmayınca önünde bekleyen arkadaşlara ne kadar beklediklerini sordum aldığım cevap 5 dakika olunca nedenini merak ettim. Yazıyı gösterdiler "yemek molasındayım" . Bu bekleme sürecimizde arkada oluşan kalabalık artmaya devam devam tabi haliyle, kucağında çocuğu ile bekleyen kadın, ayakta duramayacak genç kız, duvara yaslanmış yaşlı amca. Telefona sarılıp aklına ilk gelen ilk isim aradım bir dakika sonrasında koltuk doldu, işlem rutine döndü. Düşünün ki üstünde acil yazan bir yerde bırakma oturacak sandalyeyi sıra alacak memur bulamıyorsunuz ve adı acil buranın memur geldi sıra verilmeye başlandı.Sonrasında samimiyetine inandım  ilgili yönetici arkadaş da sağ olun bulunduğumuz alana geldi. Durumu anlattım ama fakat dinlenecek bir asla mazeret kabul etmeyecek bu durumla isyanımı yüksek sesle kustum.

Kaynak:https://www.agri04haber.com/agri/agri-acil-de-yemek-molasi-rezaleti-h4872.html?fbclid=IwAR3FGF--uPmF6Tg9kBuKa8SGVYPNSnLpAlMfBnGcj0kzsjI2Mw49yRekcEE

Editör: TE Bilisim